Access Consciousness™ Bars™ en lichaamsprocessen

Consciousness

Access Bars™

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Tijdens een Bars® sessie wordt het hoofd op 32 verschillende punten zachtjes aangeraakt. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Dit alles is opgeslagen in de vorm van energie. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, is het mogelijk om die energie te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende Bars punt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

 

Access Consciousness Bars® kan naast ontspanning ook verlichting geven of het verhelpen van uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij

  • niet lekker in je vel zitten, angsten, depressie
  • vermindert stress en verbetert je gezondheid
  • add/adhd bij kinderen en volwassenen
  • bij pijn in het lichaam, o.a. hoofdpijn/migraine
  • bij zwangerschapsklachten, menstruatieklachten
  • slecht slapen, gestrest zijn
  • moeite hebben met keuzes maken
  • relaties die niet lekker lopen
  • enzovoorts.

Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden. Neem eens contact met me op en we kijken wat er mogelijk is!

 

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

cellulair

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Het ontvangen van een Bars® sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede.

electrisch functioneren

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta. Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen. Dit bevestigt wat Gary Douglas, wat de ontwikkelaar van Access Bars®, bestseller en grondlegger van Access Consciousness® al voor 25 jaar zegt.

De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag allemaal wel!

Ook is het mogelijk om een cursus te volgen, waar jij zelf de bars leert geven en daarmee iets waardevols toe kunt voegen aan jouw leven en dat van anderen! Neem contact met me op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Alles is mogelijk en jij bent welkom!Knipsel

 

 

 

Lichaamsprocessen

Naast Bars zijn er binnen Access Consciousness nog een heleboel andere lichaamsprocessen die ik in kan zetten. Voor elk proces geldt dat het lichaam d.m.v. aanraking de mogelijkheid krijgt om zijn zelfherstellend vermogen aan te spreken.  Zo zijn er speciale processen voor het optimaliseren van het immuunsysteem, om vastgezette patronen weer ruimte te geven of om beter geaard te zijn, enz, enz

 

 

 

 

Top