Passief inkomen

Over basisinkomen en passief inkomen wordt veel gesproken en zijn veel meningen.

In 2017 kwam ik iemand tegen die mij vertelde dat zij een passief inkomen heeft gegenereerd. Ik werd nieuwsgierig.

Ik heb gemerkt dat, toen ik mij er in ging verdiepen, dit heel gemakkelijk kan. In 2018 was het voor mij al een feit. Dit is mogelijk voor iedereen en ik gun het je ook om in ieder geval die financiƫle stress kwijt te raken.

Wil je weten hoe dit ook voor jou een mogelijkheid kan zijn neem dan contact met me op. In een uurtje kan ik je vrijblijvend uitleggen hoe je zelf invloed uit kunt oefenen op de tijd waarin je dit passief inkomen genereert.

Veel mensen nemen hun financiƫle omstandigheden voor lief. Ze hebben vaak geen idee hoe deze te veranderen. Vaak komt er een stukje om de hoek kijken, waarop men denkt geen invloed te hebben. Dat is onzin heb ik intussen gemerkt. Waar een wil is, is een weg gaat ook hiervoor op. Vanuit mijn bevlogenheid voor gezondheid op een andere manier dan regulier, kom ik veel tegen. Soms blijft het hangen en soms is iets tijdelijk voor mij interessant omdat het me weer een stukje verder helpt. Altijd zijn er kosten aan verbonden. Dat heeft me wel eens tegengehouden. Nu met een stabiel en groeiend passief inkomen is geld geen reden meer om iets niet te volgen. Hoe fijn is dat om vanuit vrijheid te kunnen kiezen!!

Heb je wel eens nagedacht over wat je zou doen als geld geen rol speelt? Durf je te dromen? Is dit iets waar je vrijheid in zou willen ervaren? Dan kan kennis erover je helpen!

Top