Cursus Access Bars®

Knipsel

 

 

 

 

 

 

Wil jij op een makkelijke manier veranderen?

 

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven ongedaan maakt waarin jij geblokkeerd bent om te veranderen.

De Cursus

Tijdens deze 1-daagse cursus leer je de Bars punten kennen, krijg je verschillende praktische tools van Access Consciousness die je direct kan toepassen in je leven en ontvang je een Bars Manual.

Je zal twee Bars sessies ontvangen en geven tijdens de cursus. Dit leidt ertoe dat je op 1 dag veel loslaat, en er veel veranderingen in je leven kunnen ontstaan. Doordat je twee sessies geeft en ontvangt, kan je genieten van wat een Bars sessie je allemaal kan brengen, en het geeft je duidelijkheid over de Bars punten.

bars hoofd

 

 

 

 

 

 

Wanneer?

22 juli van 9.30-17.30

Waar?

Wilchryvin – Praktijk voor homeopathie en begeleiding in gezondheid
Diepmaat 24
Westerbork

Opgave of meer informatie via wilchryvin@gmail.com of telefonisch via 0610378348

De investering is € 270,- (dit is incl BTW)wanneer je deze cursus voor de eerste keer volgt, kom je de cursus herhalen dan is het € 135,-. Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, krijgen de cursus gratis.(1 kind per volwassene) Kinderen van 16 en 17 jaar betalen € 135,-. Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness™