MIR methode

MIR-Methode

Wat is de MIR-Methode?
De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode. Hij is ontstaan uit de kennis van heel veel andere methoden plus de ervaringen met cliënten. De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. Hij mag vrij verspreid worden onder kennissen, vrienden en familie. Particulieren en geïnteresseerden kunnen een MIR-Methode Workshop volgen bij mij als erkend MIR-Methode therapeut.

Uitvoering:
Het uitvoeren MIR-Methode kost je niet meer dan twee minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens vier weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en er ook vaak al verbetering is na de eerste weken. Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waar ik gebruik van maak, werken bij ieder mens en dier. In hoeverre je ervaart dat het werkt verschilt per persoon”. De MIR-Methode werkt zowel lichamelijk als emotioneel.

Begeleiding:
Het is mogelijk van mij begeleiding/ondersteuning te krijgen bij het toepassen van de MIR-Methode. Ook kan ik een persoonlijk MIR-protocol (op uw situatie afgestemd) maken.
De kinderMIR kan ingemasserd worden op de voeten. (en aangeleerd worden om zelf door te geven aan uw kind) Het is ook mogelijk om een rugmassage te ontvangen waarbij ik de MIR inmasseer.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op via mail of telefoon.

Voor algemene informatie over de MIR-Methode kunt u kijken op de website: www.mirmethode.nl.
Op deze site kunt u ook zien hoe de methode gedaan wordt en kunt u dus meteen aan de slag.

Top