Passief inkomen voor iedereen mogelijk

Sinds juni 2017 hou ik me bezig met de mogelijkheid voor een passief inkomen voor iedereen. De reden is heel simpel. In mijn praktijk begeleid ik mensen in gezondheid en bewustwording. De grootste stressfactor is geld. Hebben we genoeg, te weinig, maar ook hebben we te veel?  Wat vind ik zelf van mijn financiële situatie en wat vinden anderen? Hoeveel beslissingen neem ik op grond van mijn financiële situatie?

Al die vragen kwamen de afgelopen periode voorbij en dankzij de tools van Acces is er erg veel verandert zowel bij mezelf als bij de mensen die ik mag begeleiden. Hierdoor kwamen er ineens mogelijkheden op mijn pad die ik zelf niet had kunnen bedenken. Wil je een praktische mogelijkheid om een passief inkomen te genereren of wil je juist je gezichtspunten vrijer maken?  Laat het me weten via een berichtje en we kunnen samen kijken naar wat er mogelijk is voor jou.

In juni 2018 bestaat mijn praktijk 10 jaar en in mei 2018 is mijn het passieve inkomen een feit. Waar ik vorig jaar nog dacht dat het negen jaar zou duren is het nu ineens heel snel gegaan. Doordat ik Bars sessies en andere tools van Access gebruik bemerk ik ook verschuivingen in wat ik wil met de praktijk. Vanaf juni 2018 zullen mijn bezigheden zich richten op het helpen van anderen aan een passief inkomen en Barssessies. Dit is wat er nu speelt en wie weet wat er allemaal nog meer gaat veranderen.