Voorstellen


Iets over mijzelf

Mijn naam is Minke ten Zijthoff en ik ben geboren in 1964. Ik ben gehuwd en we hebben drie kinderen en drie kleinkinderen. Sinds 2001 wonen wij met veel plezier in Westerbork.
Sinds 2008 ben ik werkzaam als klassiek homeopaat, afgestudeerd aan het Kentcollege te Meppel. In 2012 heb ik mij gespecialiseerd in de “ziekteclassificatie” en heb de opleiding tot register homeopaat (RH) in 2010 afgerond.
In juni 2018 bestaat mijn praktijk 10 jaar en er zijn nogal wat dingen verandert in die tijd. Ik ga mijn homeopathische behandelingen stoppen.  Sinds ik Access Consciousness  gebruik in de praktijk, merk ik makkelijker en snellere bewustwording bij mensen. Daarmee ook een andere manier van omgaan met fysieke klachten.

Mijn overtuiging is dat u zelf een krachtig zelfherstellend vermogen hebt. Ik kan u helpen dit vermogen te gebruiken. Ik gebruik daarbij tools van Access consciousness en evt. ondersteuning met homeopathie.  Mijn drijfveer is om iedereen in zijn of haar eigen kracht te zetten.

Steeds vaker kwam ik tegen dat we onbewust zijn (op bepaalde gebieden) en dat dit ook lichamelijk ongemak met zich mee kan brengen. Sinds 2015 ben ik Bars facilitator ( Access Consciousness).  Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen en kan ik andere bodyprocessen in zetten.
Sinds 2016 ben ik ook bodyproces facilitator, wat inhoudt dat ik ook specifiekere lichaamsprocessen geef.

Vaak heb ik gemerkt dat stress een grote factor is bij fysieke, mentale of emotionele klachten. De grootste veroorzaker van stress is geld. Hoe zou het zijn als je een basis/passief inkomen hebt en daarnaast kunt doen wat je leuk vind? Zonder de financiële druk!
Dat heb ik me vaak afgevraagd. Door de  Barssessies stond ik meer open voor wat er mogelijk is. Er waren nogal wat overtuigingen over geld ontvangen. Daar is langzamerhand iets in verandert. Toen iemand mij vertelde over een mogelijkheid om een basis/passiefinkomen te genereren zonder daar veel voor te hoeven doen, kwamen er toch nog even een paar oude overtuigingen naar boven:
Je moet werken voor je geld
Rijke mensen zijn kakkers
Wat zal een ander van mij vinden als ik niet meer hoef te werken voor mijn geld
Enz
Je hebt zelf misschien ook wel bepaalde overtuigingen.

Toch heb ik me niet laten weerhouden om de informatie aan te horen. Nu een jaar later kan ik met “pensioen”

Voor informatie kunt u mij mailen (wilchryvin@gmail.com) of even bellen (0610378348)

Door de facebook link op de homepagina te gebruiken, kunt u makkelijk op de hoogte blijven van mijn activiteiten.

Top