Voorstellen

minke
Iets over mijzelf

Mijn naam is Minke ten Zijthoff en ik ben geboren in 1964. Ik ben gehuwd en we hebben drie kinderen en twee kleinkinderen. Sinds 2001 wonen wij met veel plezier in Westerbork.
Sinds 2008 ben ik werkzaam als klassiek homeopaat, afgestudeerd aan het Kentcollege te Meppel. In 2012 heb ik mij gespecialiseerd in de “ziekteclassificatie” en heb de opleiding tot register homeopaat (RH) in 2010 afgerond.
In 2012 ben ik begonnen met de opleiding voor haptotherapeut.

Mijn overtuiging is dat u zelf een krachtig zelfherstellend vermogen hebt. Ik kan u helpen dit vermogen te gebruiken. Ik gebruik daarbij homeopathie of andere methodes die ik tot mijn beschikking heb. Mijn drijfveer is om iedereen in zijn of haar eigen kracht te zetten. Het is al lang niet meer zo dat homeopathie mijn enige ingang is om u te kunnen begeleiden in gezondheid en bewustwording. Ik bied daarvoor naast de individuele sessies ook workshops aan waarmee u een krachtige manier in handen krijgt om mee aan de slag te gaan.

Steeds vaker kwam ik tegen dat we onbewust zijn (op bepaalde gebieden) en dat dit ook lichamelijk ongemak met zich mee kan brengen. Sinds 2015 ben ik Bars facilitator ( Access Consciousness). Ik kan Bars sessies en de Bars Class geven. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen en kan ik andere bodyprocessen in zetten.
Sinds 2016 ben ik ook bodyproces facilitator, wat inhoudt dat ik ook specifiekere workshops mag geven om lichaamsprocessen te leren.

Voor informatie kunt u mij mailen (wilchryvin@gmail.com) of even bellen (0610378348)

Door de facebook link op de homepagina te gebruiken, kunt u makkelijk op de hoogte blijven van mijn activiteiten.

Top